AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının mor elbise giydiğini görmek

Kahve falında başkasının mor elbise giydiğini görmek

Kahve falında başkasının mor elbise giydiğini görmek neşenin ve mutluluğun geleceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, günah işlemeyi terk edeceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, fedakârlıklar yapacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının mor elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı gelirleriniz sonlanabilir veya yeni gelirler edinebilirsiniz.

Kahve falında mor elbise giymek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine alamet eder.

Kahve falında mor nişan elbisesi giymek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında mor elbise giydiğini görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor renkli elbise giymek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında mor uzun elbise giymek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine delalettir.

Kahve falında mor abiye elbise giymek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun mor elbise giymek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında mor renk elbise giymek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, alim insanlardan sayılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir