AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor uzun elbise giymek

Kahve falında mor uzun elbise giymek

Kahve falında mor uzun elbise giymek zor bir durumun üstesinden gelmeye, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine inanılır.

Kahve falında mor uzun elbise giymek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeli siniz.

Kahve falında mor uzun elbise giymek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında uzun mor elbise giymek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor elbise giymek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında mor renkli elbise giymek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının mor elbise giydiğini görmek tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, etrafına güzel insanların dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor abiye elbise giymek kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında mor gece elbisesi giymek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına inanılır.

Kahve falında mor nişan elbisesi giymek nimetin ve kazancın artacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir