AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun mor elbise giymek

Kahve falında uzun mor elbise giymek

Kahve falında uzun mor elbise giymek yeni siparişler alacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, daha güçlü hale geleceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, işinde verimsiz olacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında uzun mor elbise giymek gördüyseniz:

  • Her tür engeli aşabilecek şansınız var.

Kahve falında uzun mor elbise giymek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor uzun elbise giymek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının mor elbise giydiğini görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında mor abiye elbise giymek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine inanılır.

Kahve falında mor elbise giymek ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında mor renkli elbise giymek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor ve yeşil elbise giymek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında mor renk elbise giymek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir