AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır almak

Kahve falında mısır almak

Kahve falında mısır almak yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, huzur bulacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, yanlış bir karar verileceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına işaret eder.

Kahve falında mısır almak gördüyseniz:

  • Esnek olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında mısır yığını görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına inanılır.

Kahve falında koçanlı mısır görmek başarılı olacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış mısır görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına delalettir.

Kahve falında bahçeden mısır toplamak maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bardakta mısır görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin mısır yediğini görmek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında pişmiş mısır yemek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mısır biçmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir