AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabının çamura bulandığını görmek

Kahve falında ayakkabının çamura bulandığını görmek

Kahve falında ayakkabının çamura bulandığını görmek fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabının çamura bulandığını gördüyseniz:

  • Başkalarının sizden isteklerine göre değil, sizin kendi taleplerinize göre ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında ayakkabının çamura bulandığını görmek gözyaşına boğulacağına, elinin darlık içinde kalacağına inanılır.

Kahve falında çamura bulandığını görmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında birinin çamura bulandığını görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakları çamura bulanmak onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, talihinizin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlara bulanmak çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına tabir olunur.

Kahve falında kana bulanmak aile bireylerinin mutlu olacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında midesi bulandığını görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine delalet eder.

Kahve falında boka bulandığını görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir