AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuma bulanmak

Kahve falında kuma bulanmak

Kahve falında kuma bulanmak eğlenceli günlere kavuşacağına, eşe dosta yardım edileceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, hatalı yollara gireceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında kuma bulanmak gördüyseniz:

  • Belli jestler bekliyorsanız talepleriniz karşılık bulabilir.

Kahve falında kuma bulanmak alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında una bulanmak özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamura bulandığını görmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında bala bulanmak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında başkasının midesinin bulandığını görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine işarettir.

Kahve falında midenin bulandığını görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında midesi bulandığını görmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yağa bulanmak sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir