AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden düşecek gibi olmak

Kahve falında merdivenden düşecek gibi olmak

Kahve falında merdivenden düşecek gibi olmak çok mutlu olacağına, sevineceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, iş hayatında günah işleyeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında merdivenden düşecek gibi olmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuları ele alış biçiminiz özel yaşamınızda fark yaratmanıza yardım edebilir.

Kahve falında merdivenden düşecek gibi olmak dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, kendine olan güvenini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan düşecek gibi olmak güzel bir yola çıkılacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşecek gibi olmak güzel bir döneme girileceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşüyormuş gibi hissetmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yataktan düşüyor gibi olmak uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına delalet eder.

Kahve falında boşluğa düşer gibi olmak yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, hayattan her istediğini alacağına işarettir.

Kahve falında düşmüş gibi olmak sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına delalettir.

Kahve falında yüksekten düşer gibi olmak yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir