AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kürk giydiğini görmek

Kahve falında birinin kürk giydiğini görmek

Kahve falında birinin kürk giydiğini görmek hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kürk giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı gerçekler açığa çıkabilir.

Kahve falında yeşil kürk giymek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında kürk manto giymek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına işaret eder.

Kahve falında kürk ceket giymek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında tilki kürkü giymek çok kötü durumlara düşüleceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında siyah kürk manto giymek yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kürk giymek daha rahat bir hayata kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kürk yelek giymek şansın yüze güleceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının kürk giydiğini görmek iş hayatında değişiklik yapacağına, biraz dinleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir