AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kürk giymek

Kahve falında yeşil kürk giymek

Kahve falında yeşil kürk giymek araba alınacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, birçok ortaklık kurulacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil kürk giymek gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı belirlemeniz gücünüzü test etmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında yeşil kürk giymek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, sıkıntılarının geçeceğine işarettir.

Kahve falında kürk manto giymek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına inanılır.

Kahve falında kürk yelek giymek onunla bir ömür mutlu olacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kürk giydiğini görmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı kürk giymek acıların ve gözyaşının dineceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kürklü manto giymek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kürk manto giymek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının kürk giydiğini görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir