AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürk giydiğini görmek

Kahve falında kürk giydiğini görmek

Kahve falında kürk giydiğini görmek yediği ekmeğin verimli olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, anne baba duaları alınacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kürk giydiğini gördüyseniz:

  • Çok sayıda alternatifiniz var.

Kahve falında yeşil kürk giymek çevrenizden takdir görmeye, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kürk giydiğini görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kürk ceket giymek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kürk yelek giymek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kürk giymek keyifli hale geleceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kürk giydiğini görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında kürklü manto giymek yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kürk manto giymek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir