AnaSayfa / Genel / Kahve falında vizon kürk giymek

Kahve falında vizon kürk giymek

Kahve falında vizon kürk giymek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vizon kürk giymek gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişikliklerin iş hayatınıza zarar vermesi konusunda hassas olmalısınız.

Kahve falında vizon kürk giymek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında vizon kürk görmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına inanılır.

Kahve falında vizon rengi görmek cebinin para göreceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kürk giymek müjdeli haberler alınacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında birinin kürk giydiğini görmek daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tilki kürkü giymek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı kürk giymek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kürk giymek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir