AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kürk manto giymek

Kahve falında siyah kürk manto giymek

Kahve falında siyah kürk manto giymek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, dostlardan zarar görüleceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kürk manto giymek gördüyseniz:

  • Tanıdığınız kişiler kanalıyla yeni romantik veya ticari bağlantılar kurabilirsiniz.

Kahve falında siyah kürk manto giymek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kürklü manto giymek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Kahve falında kürk manto giymek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına işaret eder.

Kahve falında siyah manto giydiğini görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kürk giydiğini görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kürk giymek rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine işarettir.

Kahve falında siyah manto görmek geçmişini arkada bırakacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında siyah kürk görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir