AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kümesinden yumurta toplamak

Kahve falında başkasının kümesinden yumurta toplamak

Kahve falında başkasının kümesinden yumurta toplamak rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, elinize para geçeceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kümesinden yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Belli olayların, tekliflerin, işlerin veya davetlerin faydaları giderek daha da belirgin hale gelebilir.

Kahve falında başkasının kümesinden yumurta toplamak çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kümesten yumurta toplamak işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işarettir.

Kahve falında kümeste yumurta almak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında kümeste yumurta görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kümeste tavuk ve yumurta görmek kısmetlerinin de kapanacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kümesten yumurta aldığını görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kümesten yumurta çalmak kazancının ve rızkının da garanti olacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında kümes ve yumurta görmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir