AnaSayfa / Genel / Kahve falında kümesten yumurta çalmak

Kahve falında kümesten yumurta çalmak

Kahve falında kümesten yumurta çalmak çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kümesten yumurta çalmak gördüyseniz:

  • Bırakın karşınızdakiler size yaklaşma gereği duysunlar.

Kahve falında kümesten yumurta çalmak aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kümeste yumurta görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına alamet eder.

Kahve falında kümesten yumurta toplamak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kümes ve yumurta görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kümesten yumurta aldığını görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kümeste yumurta almak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kümesinden yumurta toplamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine yorulur.

Kahve falında kümeste tavuk ve yumurta görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir