AnaSayfa / Genel / Kahve falında kümes ve yumurta görmek

Kahve falında kümes ve yumurta görmek

Kahve falında kümes ve yumurta görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, şansın kapanacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında kümes ve yumurta gördüyseniz:

  • Geleceğinizi planlamalısınız.

Kahve falında kümesten yumurta aldığını görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kişinin afiyette kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kümesten yumurta çalmak aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kümeste yumurta almak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kümesten yumurta toplamak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına rivayet eder.

Kahve falında kümeste tavuk ve yumurta görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulur.

Kahve falında kümeste yumurta görmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının kümesinden yumurta toplamak yüzüne kan geleceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kümes ve yumurta görmek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir