AnaSayfa / Genel / Kahve falında kümeste yumurta görmek

Kahve falında kümeste yumurta görmek

Kahve falında kümeste yumurta görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kümeste yumurta gördüyseniz:

  • Arkadaş veya akrabalarınızla biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında kümeste yumurta almak atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kümesten yumurta aldığını görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kümeste tavuk ve yumurta görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kümesten yumurta toplamak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının kümesinden yumurta toplamak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kümes ve yumurta görmek Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine inanılır.

Kahve falında kümeste yumurta görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında kümesten yumurta çalmak inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir