AnaSayfa / Genel / Kahve falında kümeste yumurta almak

Kahve falında kümeste yumurta almak

Kahve falında kümeste yumurta almak büyük üzüntüler olacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, asık yüzlerin güleceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kümeste yumurta almak gördüyseniz:

  • Yeni iş birliklerini veya ilişkileri destekleyen teklif, jest, yardım ya da davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında kümesten yumurta aldığını görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, malvarlığının artacağına rivayet eder.

Kahve falında kümesde yumurta görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, dertlerinin dermanını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kümeste yumurta görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında kümesten yumurta toplamak zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına delalet eder.

Kahve falında kümesten yumurta çalmak emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına tabir olunur.

Kahve falında kümeste yumurta almak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, parasız günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kümeste tavuk ve yumurta görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kümes ve yumurta görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir