AnaSayfa / Genel / Kahve falında kümesten yumurta aldığını görmek

Kahve falında kümesten yumurta aldığını görmek

Kahve falında kümesten yumurta aldığını görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, kişinin iyi hale geleceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, gerginliğin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kümesten yumurta aldığını gördüyseniz:

  • Uzun mesafeli yolculuklar yapabilir, farklı dünyaların farkına varabilir veya farklı kültürlere, felsefelere ilgi duyabilir, farklı inanç sistemlerini tanımak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kümesten yumurta aldığını görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kümeste yumurta almak bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işarettir.

Kahve falında kümes ve yumurta görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına rivayet eder.

Kahve falında kümesten yumurta toplamak bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine delalet etmektedir.

Kahve falında kümesten yumurta çalmak saygının ve iletişimin bozulacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında kümesde yumurta görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kümeste tavuk ve yumurta görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kümeste yumurta görmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir