AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kolunun kesildiğini görmek

Kahve falında başkasının kolunun kesildiğini görmek

Kahve falında başkasının kolunun kesildiğini görmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının kolunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Caydırıcı olmak için oldukça fazla çaba göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında sağ kolunun kesildiğini görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolun kesildiğini görmek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolunu kesildiğini görmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına inanılır.

Kahve falında kardeşinin kolunun kesildiğini görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kollarının kesildiğini görmek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, onlara hayrının dokunacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunun kesileceğini görmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun kolunun kesildiğini görmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kolunun kesildiğini görmek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir