AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kollarının kesildiğini görmek

Kahve falında birinin kollarının kesildiğini görmek

Kahve falında birinin kollarının kesildiğini görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kollarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri tutmamanız veya sözlerinizin arkasında durmamanız sorun yaratabilir.

Kahve falında kol kesilmesini görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında kolların kesildiğini görmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine işarettir.

Kahve falında kolunun kesileceğini görmek sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kollarımın kesildiğini görmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin kolunun kesildiğini görmek zorlukların günden güne artacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına tabir olunur.

Kahve falında sol kolunun kesildiğini görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında iki kolunun kesildiğini görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi alamet eder.

Kahve falında başka birinin kolunun kesildiğini görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir