AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ kolunun kesildiğini görmek

Kahve falında sağ kolunun kesildiğini görmek

Kahve falında sağ kolunun kesildiğini görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, küskünlük yaşanacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında sağ kolunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz birisinden biraz uzak kalıyorsunuz.

Kahve falında sağ kolunun kesildiğini görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında sağ elin kesildiğini görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, ayıplı yolara sapacağına alamet eder.

Kahve falında sağ ayağının kesildiğini görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında sağ elinin kesildiğini görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında sağ kol görmek çevreye karşı itibarın artacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında sağ kolunun koptuğunu görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sağ koldan vurulmak işindeki verimin artacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sağ kolundan vurulmak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir