AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin kolunun kesildiğini görmek

Kahve falında kardeşinin kolunun kesildiğini görmek

Kahve falında kardeşinin kolunun kesildiğini görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında kardeşinin kolunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizi etkileyebilir.

Kahve falında kardeşinin kolunun kesildiğini görmek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sol kolunun kesildiğini görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının kolunun kesildiğini görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında kolunu kesildiğini görmek ona kol kanat gereceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kolu kesilmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına delalettir.

Kahve falında kollarımın kesildiğini görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine delalettir.

Kahve falında oğlunun kolunun kesildiğini görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kol kesilmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir