AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunu kesildiğini görmek

Kahve falında kolunu kesildiğini görmek

Kahve falında kolunu kesildiğini görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, huzurlu günler görüleceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kolunu kesildiğini gördüyseniz:

  • Konuşmalar istediğiniz gibi sonuçlanmazsa nedeni siz olmayacaksınız.

Kahve falında birinin kolunun kesildiğini görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kol bileğinin kesildiğini görmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında iki kolunun kesildiğini görmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına işarettir.

Kahve falında kolunu kesildiğini görmek çok yükseleceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında kolu kesildiğini görmek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun kolunun kesildiğini görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında kolun kesileceğini görmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında sol kolun kesildiğini görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir