AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kolunun kesildiğini görmek

Kahve falında birinin kolunun kesildiğini görmek

Kahve falında birinin kolunun kesildiğini görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kolunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızda veya aişk hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kol kesilmesini görmek işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında iki kolunun kesildiğini görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine işarettir.

Kahve falında kolunu kesildiğini görmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında kendi kolunun kesildiğini görmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolunun kesilmesini görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolunun kesilmesi görmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine alamet eder.

Kahve falında kolları kesilmek bereket ve huzur geleceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine delalet eder.

Kahve falında kolu kesildiğini görmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir