AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolun kesildiğini görmek

Kahve falında kolun kesildiğini görmek

Kahve falında kolun kesildiğini görmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında kolun kesildiğini gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçenleri açıkça dile getirmek isteyebileceğiniz zamanlardasınız.

Kahve falında kolunun kesileceğini görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında kol bileğinin kesildiğini görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kol kesilmesini görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında kendi kolunun kesildiğini görmek sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının kolu kesilmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, uygulayacağına inanılır.

Kahve falında sol kolun kesildiğini görmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin kolunun kesildiğini görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında sol kolunun kesildiğini görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir