AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun kolunun kesildiğini görmek

Kahve falında oğlunun kolunun kesildiğini görmek

Kahve falında oğlunun kolunun kesildiğini görmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında oğlunun kolunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Her türlü konuda başarı görülüyor.

Kahve falında oğlunun kolunun kesildiğini görmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunun saçının kesildiğini görmek manevi olarak çok yıpranılacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına inanılır.

Kahve falında oğlunun kesildiğini görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol kesilmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kolunu kesildiğini görmek mahsullerin fazlalaşacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına tabir olunur.

Kahve falında kolun kesileceğini görmek çok büyük menfaatler kazanacağına, hayırlı bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında kolları kesilmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kolunun kesileceğini görmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir