AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunun kesileceğini görmek

Kahve falında kolunun kesileceğini görmek

Kahve falında kolunun kesileceğini görmek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında kolunun kesileceğini gördüyseniz:

  • En azından canınız sıkılmayacak.

Kahve falında kolu kesildiğini görmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine inanılır.

Kahve falında oğlunun kolunun kesildiğini görmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında kolunun kesildiğini görmek faydalı şeyler yapacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kol kesilmesini görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kol kesilmek fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin kolu kesilmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, onları koruyup kollayacağına rivayet eder.

Kahve falında kolların kesildiğini görmek daha fazla kazanç getireceğine, makam ve söz sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında kolu kesilmek yaşam enerjisine kavuşacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir