AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kolunda kıl görmek

Kahve falında başkasının kolunda kıl görmek

Kahve falında başkasının kolunda kıl görmek çok başarılı işlere imza atacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının kolunda kıl gördüyseniz:

  • Birlikte eskileri anımsayarak çok hoş vakit geçireceksiniz.

Kahve falında kollarının kıllarını almak uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, kişinin yaşamının değişeceğine inanılır.

Kahve falında kolunda beyaz kıl görmek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolda kıl görmek özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, mutluluk ve başarı getireceğine inanılır.

Kahve falında kolun kıllandığını görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kollarını kıllı görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında kol kıllarını tıraş etmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolunda kıl görmek şansın yüzüne güleceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kol kıllarını almak hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir