AnaSayfa / Genel / Kahve falında kollarını kıllı görmek

Kahve falında kollarını kıllı görmek

Kahve falında kollarını kıllı görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kollarını kıllı gördüyseniz:

  • Sorumluluk veya görevlerinizi ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında kollarında kıl görmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kol altını kıllı görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına alamet eder.

Kahve falında koldan kıl temizlemek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolda kıl çıktığını görmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında kolda kıl görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolun kıllandığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kollarının kıllı olduğunu görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına yorulur.

Kahve falında kol kıllarını aldırmak iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir