AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda beyaz kıl görmek

Kahve falında kolunda beyaz kıl görmek

Kahve falında kolunda beyaz kıl görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolunda beyaz kıl gördüyseniz:

  • Duygularınız bazı alanlarda değişiklik yapmanızı engelleyebilir ya da planlarınızda değişikliğe neden olabilir.

Kahve falında kolunda beyaz kıl görmek hayatının bir düzene kavuşacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında kol kıllarını aldırmak şansın kapanacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına delalet eder.

Kahve falında kolda kıl görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında kol kılı görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kolunda kıl çıktığını görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunu kıllı görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kollarda kıl görmek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, bir sebeple çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında kollarının kıllarını almak işlerini sabırla yoluna koyacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir