AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda kıl görmek

Kahve falında kolunda kıl görmek

Kahve falında kolunda kıl görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işaret eder.

Kahve falında kolunda kıl gördüyseniz:

  • Bazı kişileri düzene sokmak, çeki düzen vermek veya istediğiniz noktaya getirmek ne kadar cazip görünse de, boşvermenizde fayda var.

Kahve falında kolunu kıllı görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kollarında kıl görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolda kıl çıktığını görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına delalettir.

Kahve falında koldan kıl koparmak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine yorulur.

Kahve falında kıllı kol görmek sevilen bir işe ortak olunacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına alamet eder.

Kahve falında kol kılı görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine yorulur.

Kahve falında kolunda kıl görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koldaki kılları görmek sakin ve güzel bir hayat süreceğine, kudretinin yerine geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir