AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol kıllarını almak

Kahve falında kol kıllarını almak

Kahve falında kol kıllarını almak fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, saygınlık kazanacağına, makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol kıllarını almak gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri, delilleri ya da ipuçlarını görmezden gelmeye çalışan kişiler akıllı bahaneler üretebilir.

Kahve falında kol kılı görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında kol kıllarını kesmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının kolunda kıl görmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolunun kıllarını almak hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolunda kıl görmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kol kıllarını tıraş etmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işarettir.

Kahve falında kollarının kıllandığını görmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında kolu kıllı görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir