AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolda kıl görmek

Kahve falında kolda kıl görmek

Kahve falında kolda kıl görmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, huşu içinde devam edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kolda kıl gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyleri çok fazla büyütüyorsunuz.

Kahve falında kollarında kıl görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kol kılı görmek duygularının karşılığını alamayacağına, arabasını ve toprağının olacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunu kıllı görmek maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koldan kıl temizlemek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, sorunların atlatılacağına yorulur.

Kahve falında kollarının kıllı olduğunu görmek kazancı arttıracağına, sıkıntılar son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kol kıllarını almak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına delalet eder.

Kahve falında kol altı kılı görmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında kol kılı almak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir