AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolun kıllandığını görmek

Kahve falında kolun kıllandığını görmek

Kahve falında kolun kıllandığını görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolun kıllandığını gördüyseniz:

  • Duygusal gelgitleriniz yepyeni sayfalar açılmasını zorlaştırıyor.

Kahve falında kıllı kol görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine işarettir.

Kahve falında kolunda beyaz kıl görmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kollarını kıllı görmek bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolda kıl çıktığını görmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kollarının kıllandığını görmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, sürekli yerinde sayacağına işarettir.

Kahve falında kol kılı görmek çok iyi bir duruma geleceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına işaret eder.

Kahve falında kollarda kıl görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolda kıl görmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir