AnaSayfa / Genel / Kahve falında kollarının kıllarını almak

Kahve falında kollarının kıllarını almak

Kahve falında kollarının kıllarını almak çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına işaret eder.

Kahve falında kollarının kıllarını almak gördüyseniz:

  • Diktatörce tavırları olan kişilere politik yaklaşın.

Kahve falında kol kılı almak etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolunu kıllı görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, borçların ödeneceğine delalettir.

Kahve falında koldan kıl koparmak gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında koldan kıl temizlemek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, elindekini de bitireceğine delalet eder.

Kahve falında kolda kıl çıktığını görmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında kolunda kıl görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, günden güne sorunlarının artacağına işarettir.

Kahve falında koldaki kılları görmek büyük bir borcun altına gireceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulur.

Kahve falında kolunda beyaz kıl görmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir