AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının koltuk altında kıl görmek

Kahve falında başkasının koltuk altında kıl görmek

Kahve falında başkasının koltuk altında kıl görmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, iç sıkıntınızın azalacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının koltuk altında kıl gördüyseniz:

  • Diğerlerii mutlu etme konusundaki yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında koltuk altının kıllı olduğunu görmek rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına delalettir.

Kahve falında başkasının koltuk altında kıl görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altında kıl koparmak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine delalettir.

Kahve falında koltuk altından kıl koparmak kafasındaki sorunları çözeceğine, büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında koltuk altında siyah kıl görmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi koltuk altını kıllı görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altında uzun kıl görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altının kıllı olmasını görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir