AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altında siyah kıl görmek

Kahve falında koltuk altında siyah kıl görmek

Kahve falında koltuk altında siyah kıl görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına, zor zamanlar geçireceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, gönlünce bir yaşamı olacağına yorulur.

Kahve falında koltuk altında siyah kıl gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme arzunuz artıyor.

Kahve falında koltuk altında siyah kıl görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının koltuk altında kıl görmek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında koltuk altında kıl görmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, birçok yeni fikir edinileceğine tabir olunur.

Kahve falında koltuk altında kıl almak kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altından kıl koparmak yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine delalettir.

Kahve falında koltuk altının kıllı olduğunu görmek dileklerinin gerçekleşeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına işaret eder.

Kahve falında koltuk altında kıl koparmak sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altında uzun kıllar görmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir