AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altında uzun kıl görmek

Kahve falında koltuk altında uzun kıl görmek

Kahve falında koltuk altında uzun kıl görmek bunun için Allah’a şükredeceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında koltuk altında uzun kıl gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası kötü bir tecrübe anlamına gelebilir.

Kahve falında koltuk altında uzun kıllar görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında koltuk altında uzun kıl görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında koltuk altının kıllı olmasını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altını kıllı görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına delalettir.

Kahve falında koltuk altında kıl görmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına yorulur.

Kahve falında koltuk altının kıllarının uzadığını görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına işaret eder.

Kahve falında koltuk altındaki kılları kesmek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına inanılır.

Kahve falında koltuk altında kıl almak hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir