AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altında kıl koparmak

Kahve falında koltuk altında kıl koparmak

Kahve falında koltuk altında kıl koparmak sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, övgü dolu sözler duyacağına tabir olunur.

Kahve falında koltuk altında kıl koparmak gördüyseniz:

  • Cazip teklifler veya davetler alırsanız ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında koltuk altının kıllarının uzadığını görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında koltuk altında kıl görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altında siyah kıl görmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine delalet eder.

Kahve falında koltuk altındaki kılları görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında koltuk altında kıl koparmak yersiz yere suçlanacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının koltuk altında kıl görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altının kıllı olmasını görmek başına türlü belalar geleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altında uzun kıl görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir