AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altının kıllı olmasını görmek

Kahve falında koltuk altının kıllı olmasını görmek

Kahve falında koltuk altının kıllı olmasını görmek üstünlük elde edeceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, bolluk içinde yaşanacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında koltuk altının kıllı olmasını gördüyseniz:

  • Amaçlarınız ulaşmada arkadaşlarınız veya akrabalarınızın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında koltuk altında kılı görmek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına işaret eder.

Kahve falında koltuk altının kıllandığını görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına işarettir.

Kahve falında koltuk altında uzun kıllar görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altındaki kılları yolmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altında kıl almak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, sürekli bağırıp çağıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altında siyah kıl görmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altındaki kılları almak ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında başkasının koltuk altında kıl görmek hastalıkların şifa bulacağına, hobilerine eğileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir