AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altından kıl koparmak

Kahve falında koltuk altından kıl koparmak

Kahve falında koltuk altından kıl koparmak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altından kıl koparmak gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler, anlaşmalar veya maddi konular sizi şaşırtabilir.

Kahve falında koltuk altından kıl almak zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altındaki kılları görmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında koltuk altında kıl koparmak zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine yorulur.

Kahve falında koltuk altının kıllandığını görmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında koltuk altında siyah kıl görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında koltuk altındaki kılları yolmak özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının koltuk altında kıl görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında koltuk altında çok kıl görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir