AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi koltuk altını kıllı görmek

Kahve falında kendi koltuk altını kıllı görmek

Kahve falında kendi koltuk altını kıllı görmek iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, sayılacağına ve sevileceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, gönül kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi koltuk altını kıllı gördüyseniz:

  • Özel olarak görüşeceğiniz bir kişinin belli amaçlarınızı gerçekleştirmenizi sağlamanızda faydası olabilir.

Kahve falında koltuk altında çok kıl görmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altının kıllı olduğunu görmek çok büyük paralar kazanılacağına, ruhen rahatlığa erileceğine alamet eder.

Kahve falında koltuk altında siyah kıl görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, attığı adımların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altındaki kılları yolmak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında koltuk altını kıllı görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında koltuk altında uzun kıllar görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına alamet eder.

Kahve falında koltuk altında kıl koparmak işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına delalet eder.

Kahve falında koltuk altının kıllandığını görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir