AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altının kıllı olduğunu görmek

Kahve falında koltuk altının kıllı olduğunu görmek

Kahve falında koltuk altının kıllı olduğunu görmek sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında koltuk altının kıllı olduğunu gördüyseniz:

  • Politik olmak veya uzlaşmak güç gösterisinde bulunmaktan daha çok iş görebilir.

Kahve falında koltuk altından kıl almak hiç bilmediği bir işe gireceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altının kıllarının uzadığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altının kıllı olmasını görmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, aksine daha da zorlaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında koltuk altındaki kılları kesmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında koltuk altında kıl koparmak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altında uzun kıl görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine rivayet eder.

Kahve falında koltuk altındaki kılları yolmak fırsatların heba edileceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında koltuk altındaki kılları almak ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir