AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağri kesici içmek

Kahve falında ağri kesici içmek

Kahve falında ağri kesici içmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağri kesici içmek gördüyseniz:

  • Sizin için tatlı bir sürpriz olacak.

Kahve falında ağri kesici içmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına inanılır.

Kahve falında ağzının kesildiğini görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye tabir olunur.

Kahve falında yılanın ağzından su içmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insan kafası kesildiğini görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında kedi kesilmesi görmek yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına delalettir.

Kahve falında tırnakları kesilmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında kulağın kesildiğini görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin parmaklarının kesildiğini görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir