AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağın kesildiğini görmek

Kahve falında kulağın kesildiğini görmek

Kahve falında kulağın kesildiğini görmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulağın kesildiğini gördüyseniz:

  • Sezgileriniz başınıza gelebilecek riskleri en aza indirmenizi sağlayacak.

Kahve falında kulak kesilmesini görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak kesilmesi görmek hafifleyeceğine, kötü düşmana işaret eder.

Kahve falında kulak kesildiğini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, adından konuşulur olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulağın kesilmesini görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kulak kesilmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, üzüntülerin günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında kulağın kesildiğini görmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya işaret eder.

Kahve falında birinin kulağının kesildiğini görmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, hayırlı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağı kesilmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir