AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan kafası kesildiğini görmek

Kahve falında insan kafası kesildiğini görmek

Kahve falında insan kafası kesildiğini görmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan kafası kesildiğini gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmak istiyor veya yeni başladığınız ya da sizin için yeni olan bazı konuların hızlanması için sabırsızlanıyorsunuz.

Kahve falında insan kafası kesildiğini görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işarettir.

Kahve falında kafa kesildiğini görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kardeşinin kafasının kesildiğini görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin kafası kesilirken görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında kafanın kesildiğini görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atın kafasının kesildiğini görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, haneye dertlerin gireceğine  rivayet eder.

Kahve falında kafa kesilmesi görmek içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafasi kesilmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, moralinin bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir