AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnakları kesilmek

Kahve falında tırnakları kesilmek

Kahve falında tırnakları kesilmek güvensizlik duymaya, büyük bir projenin başına geçileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında tırnakları kesilmek gördüyseniz:

  • Yeni ortamlara katılırken dikkatli olun.

Kahve falında ayak tırnağının kesildiğini görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına rivayet eder.

Kahve falında başkası tarafından tırnağı kesilmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnakları kesilmek umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına inanılır.

Kahve falında ayak tırnaklarının kesildiğini görmek fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnağın kesildiğini görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnağının kesildiğini görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında tırnak kesip atmak işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün tırnak kesmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir