AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin parmaklarının kesildiğini görmek

Kahve falında birinin parmaklarının kesildiğini görmek

Kahve falında birinin parmaklarının kesildiğini görmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin parmaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Olayların istendiği gibi ilerleyebilmesi için başkalarının işleriyle veya talepleriyle ilgilenmeyi bırakıp kendinize odaklanmalısınız.

Kahve falında orta parmağının kesildiğini görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında parmakların kesildiğini görmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında başkasının parmaklarının kesildiğini görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında parmağının kesildiğini görmek evlerindeki huzurun artacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baş parmağının kesildiğini görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında parmağının kesilmesini görmek duygusallığın ön plana çıkacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir