AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzının kesildiğini görmek

Kahve falında ağzının kesildiğini görmek

Kahve falında ağzının kesildiğini görmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, yeterli kimse haline geleceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzının kesildiğini gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz hangi yönde ilerleyeceğiniz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında ağzının kesildiğini görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağri kesici içmek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına inanılır.

Kahve falında adak kurbanı kesildiğini görmek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına yorulur.

Kahve falında kolların kesildiğini görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın kesildiğini görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında eşinin saçının kesildiğini görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarını kesildiğini görmek hayırlı bir haber alınacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin kafasının kesildiğini görmek kucaklaşacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir