AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi kesilmesi görmek

Kahve falında kedi kesilmesi görmek

Kahve falında kedi kesilmesi görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kedi kesilmesi gördüyseniz:

  • Evde ihtilaflar gözüküyor.

Kahve falında kedi kesildiğini görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi kesilirken görmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi kesip pişirmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin kesildiğini görmek hasta olanlar için şifa bulmaya, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına inanılır.

Kahve falında kedi kesip yemek aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi kesilmesi görmek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında elinin üstünün kesildiğini görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin karnının kesildiğini görmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir